Skip to Content

M/S Eikern

En flott opplevelse

Båttur i et av Norges vakreste landskap med MS Eikern «Rekreasjon og opplevelse»

MS Eikern er kjent for den hyggelige atmosfære ombord og vi strekker oss langt for at våre passasjerer skal få en flott opplevelse!

 

Charterturer

Fra slutten av mai til september arrangerer vi charterturer for firmaer, sluttede selskaper, lag og foreninger. Båtturene starter fra Vestfossen eller Eidsfoss og varer så lenge du måtte ønske, se vår prisliste for de forskjellige turene. MS Eikern har full skjenkerett.

 

Rekecruise

Bli med på våre populære rekecruise hvor du kan spise så mye reker du orker. Turene varer fire timer og går tur/retur Vestfossen-Eidsfoss.

Vi har rekecruise følgende fredager; 5. og 19. juni, samt 14. og 21. august. Avgang fra Vestfossen kl 18.00 med retur kl 22.00. På enkelte turer byr vi på underholdning fra artister innen forskjellige musikksjangre som jazz, blues og country.

Billettpris rekecruise tur/retur Vestfossen kr 375,-. Påmelding!

 

Åpne turer på utvalgte søndager

Vi har åpne turer følgende søndager; den 14. og 21. og 28. juni og 9., 16. og 23. august.

Passasjerer fra Vestfossen får to timer i land i Eidsfoss; «verdens minste by» og et lite «Røros i Vestfold». Eidsfoss kan by på god mat både på den flotte herregården som heter Hovedgården og Eidsfoss Gamle Kro. Du kan oppleve museer og mye mer.

Passasjerene fra Eidsfoss kan bli med båten på en rundtur til Thorrud og Hakavika. Avgang fra Eidsfoss er kl 14.15 og båten returnerer igjen kl 15.45. Vi serverer varme vafler på søndagsturene og baren er selvsagt oppe under hele turen.

Billettpris tur/retur Vestfossen kr 200,- Ingen påmelding – møt opp på brygga! Billettpris rundtur fra Eidsfoss   kr 150,-  Ingen påmelding – møt opp på brygga!

 

Bluescruise Vestfossmarken lørdag 29. august

Gå ikke glipp av årets største happening; to timers konsert ombord med noe godt i glasset og profesjonelle musikere. Vi seiler to cruise denne dagen kl 15.00 og kl 18.00. Billettpris kr 375,-. Påmelding!

 

I år er vi er stolte av å kunne presentere den populære gruppa «Norske Menn I Hus Og Hytte» under årets bluescruise.

 

Den bluesete vise/pop og 50-talls rock’n roll-gruppa Norske Menn I Hus Og Hytte kom som en trivelig overraskelse sigende inn gjennom radioen for to år siden. Det bar rett inn på VG-lista og spilleoppdrag på bluesfestivaler og andre arrangementer rundt om i landet og nå altså på MS Eikern.

 

Layout 1

MS Eikern

Eiker Turisttrafikk SA
Postboks 19
3321 Vestfossen
Tlf 918 70658

Besøk M/S Eikern sine nettsider

image description
Back to top