Skip to Content

Eidsfoss Landhandel

Norges eldste i fortsatt drift

Velkommen til Landhandelen – Nærbutikken på Eidsfoss!

Her hos oss finner du alle de varene du trenger til din daglige handel. Vi har i tillegg et utvalg av medisiner, fiske- og jaktkort, tipping og Rikstoto. Ønsker du å få varene hjemkjørt kan vi hjelpe deg med det også.

Nærbutikken Eidsfoss er en av Norges eldste landhandler i drift, siden 1868, i et av Norges eldste jernverksamfunn. Vi ligger midt i smørøyet for mye som skjer i bygda, samtidig arrangerer vi julekalender, julegrantenning, fakkeltog på nyttårsaften og mere til. Vårt varesortiment er tilpasset lokalsamfunnet med varer fra lokale leverandører og produsenter, så her finner du litt av hvert av det du måtte trenge.

Vi tror på god gammeldags service og her treffer du kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen. Trenger du hjelp til å pakke ned i posene, bære ut i bilen eller er det noen varer du savner i butikken? Ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan. Du er også hjertelig velkommen til å slå deg ned i vår hyggelige kaffekrok med en kopp rykende fersk kaffe. Vi ser frem til å ønske deg velkommen som kunde!

Våre Åpningstider:

Sommertid: Mandag-Lørdag 09.00-20.00 (Søndag 10.00-20.00)
Vintertid: Mandag-Fredag 09.00-20.00 (Lørdag-Søndag 10.00-18.00)

Hilsen Anita Luzajic og Renata Kovacs

image description
Back to top