Skip to Content

Gamle Eidsfos Kro

En koselig kro i Bråtagata

Gamle Eidsfos Kro er en koselig kro beliggende i de gamle arbeiderboligene i Bråtagata rett ved fylkesvei 35 som går gjennom Eidsfoss.

Kroa består av flere koselige stuer som var leiligheter for arbeiderne på jernverket. Vi som driver Kroa ønsker å være et tilbud til lokalbefolkningen, men i like stor grad et sted for tilreisende som har lyst på et godt måltid i  lune og trivelige omgivelser

Vi imot bussgrupper og sluttede selskaper av alle slag.  Inne har vi ca. 75 sitteplasser og kan ta ca. 40 pers. for sluttet selskap i et rom.

Vår viktigste oppgave er å gi våre gjester en god opplevelse hva har med mat og service å gjøre. Vi er folkelige og er opptatt av at maten skal være  hjemmelaget og ujålete, god og smakfull.

På sommeren har vi også en stor, fin uteservering som er godt besøkt.

På vinterstid arrangerer vi en rekke forskjellige aftener med ulike typer mat som tema. På denne måten skaper vi aktivitet og gir folk i nærområdet mulighet for noen ekstra hyggelige kvelder. For eksempel har vi flere lutefiskaftener som er svært populære.  I desember er det full fart med julebord for privatpersoner og små og store grupper. I perioden januar til april har vi Quiz kvelder kombinert med pizzaaftener. I tillegg har vi torskeaften, tapasaften, samt biffaften og skalldyraften.

Vi har også to-tre kvelder i året med levende musikk.

I tillegg til vår faste meny har vi også en selskapsmeny og en catering meny å by på.

Velkommen til oss!

kroasommerstemning

blueslunsj

 

 

 

image description
Back to top